mustafa yucelen

Mustafa Yücelen

1976 yılında Mersin’in Anamur ilçesinde doğan Mustafa Yücelen;
1998 yılında Gazi Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 98 ve 2004 yılları arasında Özelleştirme İdaresi Başkanlığında uzman görevinde bulunan Yücelen aynı zamanda 1999- 2000 yıllarında University of Baltimore’da “İşletme Yönetimi (Business Administration)” alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Bu kurumsal deneyimini ve bilgi birikimini girişimcilik ruhu ile birleştirerek ticaret hayatına atılan Yücelen, genç ve dinamik, girişimci vizyona sahip Yücelen Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını üstlenmiştir. Temel denizcilik eğitimini başarı ile tamamlayarak kaptan ünvanı almaya hak kazanan Mustafa Yücelen, yurt içinde ve uluslararası platformda birçok sertifika programına katılarak mesleki ve kişisel anlamda kendisini geliştirmiştir. Halen Yücelen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Yücelen iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.