ERGUN FOTO 1

ERGÜN ÖZALTUN
GENEL MÜDÜR

16 Aralık 1987 Anamur doğumluyum. İlköğretim, ortaöğrenim ve lise yıllarımı Anamur’ da tamamladım. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi mezunuyum. 2011 yılında ilk iş deneyimim yerel yönetimlerde Devlet tecrübesi kazanarak başladı. 2015 yılından itibaren de Yücelen ailesi ile çalışmaktayım. Hem kazandığım Devlet tecrübesiyle, hem de Yücelen Grubu şirketlerinde özel sektör kazanımlarımı 05.11.2020 yılında kuruluşundan itibaren içinde bulunduğum Yücelen Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı çatısı altında birleştirdim. Vakfımızın kuruluşunda Vakıf ve Akademi Koordinatörü olarak başladığım görevime, 10.06.2022 tarihinden itibaren de çok değerli Yönetim Kurulumuzun kararı ile Genel Müdür olarak devam etmekteyim.

Genel Müdür’ün Mesajı;

Yücelen ailesi, her daim Anamur’a, Mersin’e, ülkemize gönüllü olarak hizmet etme yarışında oldular ve çok kıymetli hizmetlere imza attılar. Fayda sağlayabilecekleri her alanda ellerinden gelenin fazlasını yapmaktan hiç geri durmadılar. Hayır işlerini gözlerden uzak, sessizce gerçekleştirdiler. Bu gönüllü çalışmayı bireysel çabadan ulusal hale getirmek için de Yücelen Vakfı kuruldu.

O günden bu yana, daha çok büyük kentlerde, büyük üniversitelerde görmeye alışkın olduğumuz çalışmalara imza atıldı. Anamur’ lu gençler, çocuklar; teknoloji, yapay zeka, robotics ve kodlama gibi kavramlarla tanıştılar. Ulusal yarışmalara katılıp, ilk deneyimlerinde bile derece kazandılar. Yücelen Vakfı, gerçekleştirdiği çalışmalarla her zaman farklılık yarattı. Gerek ulusal, gerek uluslararası başarıları olan eğitmenler, onlara rehber oluyor ve yol gösteriyorlar.

Eğitim, kültür ve sağlık başta olmak üzere, proje ve ar-ge çalışmalarımız her gün artmaktadır. Artan çalışmalar ile heyecanımız ve motivasyonumuz da artmaktadır. Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır.

Anamur’da Yücelen ailesi sayesinde gerçekleştirilen bu ayrıcalığın bir parçası olmaktan gurur duyuyor, yaptığımız çalışmaların her gönüllüye ilham vermesini arzu ediyorum